ebbauhlin

Kategori: WANTED, TIPS

WANTIES

Alltså hur snygga är inte dessa solbrillor?

Dom kommer ifrån Dior - so real. Dom kostar dock 3000kr vilket såklart är svindyrt men ändå så värt för dom är ju dödligt snygga. Jag ska ju sommarjobba under sommaren så dessa brillor kanske min lön får gå till. Love, ebba!

LAKRITS ROTEN

Något som vi svenskar gillar men som andra länder tycker är förskräckligt äckligt är lakrits. Det finns ju så klart folk har i Sverige som också inte tycker om det. Men jag och alla i min familj verkligen älskar lakrits. Framförallt så tycker min storebror att det är det bästa som finns. Så uppe i Stockholm finns det som en slags lakritsaffär som bara säljer saker som innehåller lakrits. Det finns allt ifrån salta godisar till äppelmust som smakar lakrits... Hehe! Så ifall du tycker om lakrits rekommenderar jag dig verkligen att åka dit. Men ni får vara bereda på att det kostar. Love, ebba!

LILY AND ROSE

Dessa örhängen är ett utav mina favorit par. Dom är i silver/rosa och super fina! Verkligen dom perfekta örhängena om man ska på någon fin middag eller till vardags om man vill känna sig lite extra fin :)Love, ebba!