ebbauhlin

Kategori: VARDAG

BRUNCH DUKNING

En "white" brunch utan vit dukning = ingen brunch alls. Haha nej men såhär såg det ut på bordet i lördags när tjejerna kom. Jag tycker det är så trevligt att komma hem till någon med dukat bord det ser så elegant och prydligt ut. Haha så jag hade vit duk, vitt porslin, vita rosor - you name it! Tyckte ni det var fint? Vad tycker ni? Var det förryckte vitt eller såg det bra ut?

Love, ebba!

JAG ÄR VECKANS BLOGGARE

Jag har nog gömt att berätta för er att jag är veckans bloggare här på for.me. Ifall ni har missat det kan ni läsa intervjun om mig HÄR och då får ni även lära känna mig lite bättre ! Och då kan jag även passa på att tacka er alla så jätte mycket för all fin respons och alla fina kommentar jag får utav er - jag skulle inte kommit såhär långt utan er! Så massor av pussar och kram ifrån mig!

Love, ebba!

BALLONS AND GIRLS

Även fast vi alla snart är 16 år så är ballonger något som man blir så fruktansvärt glad över. Eftersom jag hade temat "white" på brunchen så var ju ballongerna så klart vita och det var ett smart val för det blev ju fina bilder till bloggen... Haha! Btw hur snygga är inte min tjejer? Goals är dom allihopa!

Love, ebba!

BRUNCH

Vilken dag!

Idag så har jag haft den mysigaste dagen på länge tillsammans med mina fina tjejer. Jag hade nämligen en brunch för dom idag eftersom att jag fyllde år förra veckan. Och vilken succé det blev. Vi har pratat, skrattat, fotograferat, badat och framför allt ätit massvis av smarrig mat. Jag hade tillsammans med min fina och och min snälla vän Thea lagat allt ifrån pannkakor, bacon, äggröror, wienerbröd, smoothies, osv. Vi hade också skurit upp ett fruktfat med alla frukter man kan tänka sig. Så denna dagen kommer verkligen bli svår att glömma.

Så tjejer om ni läser detta tack så himla mycket för idag - you are the best!

Love, ebba!

FREDAGEN DEN 13

Haha det känns ju lite spännande ändå med fredagen den 13 eftersom jag ska skriva NP matte idag... Vi får hoppas att det ger mig tur istället för otur för jag vill verkligen att provet ska gå bra idag. Men som jag skrev i gårdagens inlägg så är jag fortfarande lite krasslig men jag kämpade mig upp ur sängen för att ta mig till skolan. Hittills har jag ännu inte bokat av något och jag hoppas att jag inte kommer behövde det heller. I min väska har jag packat ner både halstabletter - alvedon och tagit med mig en kopp te (känner mig lite vuxen med en "take away" mygg i handen). Men vi hörs i eftermiddag när jag och Thea är klara med alla ärenden på stan - klippning, fika, shoppa, you name it!

Så till alla 00or som ska skriva prov idag - good luck, you are the best!

Love, ebba!