ebbauhlin

Kategori: RECEPT

CHOKLADBOLLENS DAG

Idag är det nämligen chokladbollens dag - och vad passar inte bättre än att då baka chokladbollar. Ni har ju säkert sedan tidigare hört att mina kunskaper i köket inte är dom bästa... Men jag gav det ett försök och det gick hyfsat bra ändå om jag får säga det själv. Så mitt kvällssnacks ikväll blir en liten mumsig chokladboll.

Love, ebba!

AVOKADOMACKOR

Bästa mellanmålet enligt mig är avokadomackor. Jag är helt beroende och jag tycker att det är så fruktansvärt gott. Jag gillar att ha det på rostat-bröd med lite chiliflaks på, mums!

Love, ebba!

ITALY NIGHT

Gårdagens italienska buffé som vi bjöd våra gäster på. Hur mumsigt som helst var det! Detta är nog en av mina absoluta favorit rätter. Älskar verkligen det italienska köket! Och även själva sättet man äter på (plockmat) är super trevligt tycker jag!

Love, ebba!

MÃ…NDAGSPEPP

Godmorgon på er, dags att vakna!

NU är måndagen här och det är skola som gäller. Är det bara jag eller har detta lov känns som en evighet? Även fast det är superduper skönt med lov ska det ändå bli skönt med lite vardag igen. Idag vaknade jag strax innan sju tiden och körde ett magprogram på 20min, sedan hoppade jag in i duschen och efter det sminkade jag mig och kläde på mig. Nu har jag precis ätit frukost och det blev en avokadomacka, chiapudding med jordgubbar och bannanpannkakor med kokos och jordgubbar som topping, super mumsigt! Nu ska jag bara hoppa in i bilen så skjutsar pappa mig till skolan som börjar 9:00. Vi hörs!

Love, ebba!

STRAWBERRIES

Hej på er nu ska jag och Maja mysa ner oss i sängen och kolla in de sista avsnittet av parneviks. Till de kommer vi att mumsa på dessa godheter, choklad doppade jordgubbar! 

Love, ebba!

SÖNDAGS BRUNCH

Goodmoooooooorning!

Idag är det söndag och det börjar närma sig helgen slut. Men jag är inte ledsen för de för jag vaknade i morse till denna fina frukost/brunch som pappa hade fixat i ordning till oss i familjen. Det fanns pannkakor, bacon, jordgubbar, bannan, smoothies, ja ni ser själva. Min pappa är verkligen bäst på allt, men han är nog världs bäst på att göra dom godaste frukostarna.   Vad åt ni till frukost idag?

Love, ebba!