ebbauhlin

Kategori: NEW IN

TRIANGL

Fick två stycken jätte fina bikinis ifrån Triangl av familjen i Lux. Tack så jätte mycket fina ni, och tack ännu en gång för våran super mysig helg tillsammans!

Love, ebba!

KAKTUSAR

I måndags när jag och pappa var i Västerås så fick jag hem dessa små söta varelser, kaktusar! Det kom i tre pack och dom kostade bara 49kr med kruka och alltihop så enligt mig var det ett riktigt kap. Min favorit är nog den lilla runda som ser ut som en boll, vad tycker ni om kaktusar?

Love, ebba!

DETAILS

Klockan och väskan är ifrån Michael Kors och armbandet är ifrån Marc By Marc Jacobs!

Love, ebba!

MARC BY MARC JACOBS

Tyckte att min lilla Macbook skulle få ett nytt fräscht fodral nu till sommaren. Har faktiskt ett exakt likadant i rosa sedan innan men ville istället köra på ett svart som är lite mera stilrent. Fodralet gick på strax över 500 så det var inte så farligt. En mycket nöjd tjej här helt enkelt.

Love, ebba!

CHANEL NAILS

Detta fina nagellack fick jag av min fina "kusin" Fanny. Det är ett Chanel nagellack i färgen MAY nummer 535. Tack så jätte mycket!!

Love, ebba!

HALLBERT - FRISÖREN

Hejsan på er!

Som jag berättade i gårdagens inlägg var jag hos frisören idag. Och jag berättade ju också hur nervös jag var...Men allt gick super bra. Sofia (frisören) gjorde precis efter vad jag önskade om inte bättre. Jag klippte av ca 10-15cm så nu känns håret verkligen tjockt och fräscht igen. Jag och Sofia bestämde att jag ska klippa mig var tredje månad så nästa klippning är inbokad 5 mars. Sedan när jag var färdig hos frisören kom Elina och vi gick och satte oss på ett mysigt fik i gamla stan. Men nu ska ni få se bilder på min nya hår!

Love, ebba!