ebbauhlin

Kategori: MODE

HELP ME !!

BLUE VS PINK

Nu börjar skolavslutningen närma sig och jag ska gå ut nian. Helt sjukt vad tiden går fort, känns som att jag nyss började högstadiet. Men iallafall. Till avslutningen ska jag ju såklart ha klänningen men jag vill inte ha en vit i år för det har jag haft exakt alla andra år. Så nu behöver jag din hjälp. Ska jag ha en blåa klänningen eller den rosa? Skriv vad ni tycker nere i kommentarsfältet - tack i förväg!

Love, ebba!

LILY AND ROSE

Dessa örhängen är ett utav mina favorit par. Dom är i silver/rosa och super fina! Verkligen dom perfekta örhängena om man ska på någon fin middag eller till vardags om man vill känna sig lite extra fin :)Love, ebba!

HALLBERT - FRISÖREN

Hejsan på er!

Som jag berättade i gårdagens inlägg var jag hos frisören idag. Och jag berättade ju också hur nervös jag var...Men allt gick super bra. Sofia (frisören) gjorde precis efter vad jag önskade om inte bättre. Jag klippte av ca 10-15cm så nu känns håret verkligen tjockt och fräscht igen. Jag och Sofia bestämde att jag ska klippa mig var tredje månad så nästa klippning är inbokad 5 mars. Sedan när jag var färdig hos frisören kom Elina och vi gick och satte oss på ett mysigt fik i gamla stan. Men nu ska ni få se bilder på min nya hår!

Love, ebba!

 

POLOTRÖJA

Hur snygga är inte dessa tröjor?

Jag är inne i en "polo" period och verkligen älskar polotröjor. De översta är ifrån GANT och det understa är ifrån ODD MOLLY och de är hur fina som helst. Jag tycker att alla ärgerna är väldigt fina och alla passar till typ allt. Alla fyra finns att köpa på Nelly.com 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Love, ebba!

VSCOCAM

Vad använder du för redigeringsprogram?
Det är en fråga jag ofta får. Jag har alltid haft massor av redigeringsprogram på mobilen men aldrig använt något av dom. Men nu när jag börja förstå lite mer hur man ska lägga ljus, contrast, fixa skärpa, byta filter osv har jag börjat använde de mer och mer. Nu förtiden kan jag inte lägga ut en ända bild utan att ha redigera den. Så de redigeringsprogram jag använder just nu och jag gjort i kanske 1 år är VSCOCAM som är en gratis app man kan hämta ner ifrån AppStore. Jag tycker att den är helt grym och den fixar verkligen de lilla extra på mina bilder. Man kan nästan säga att de är som pricken över "i"..haha!
Ha de bra, Love ebba!