ebbauhlin

Kategori: ALLMÄNT

WORKING

Och nu var denna helg över...

Min helg har varit så jobbig tyvärr. Började jobba tenn helgen så jag har gått upp 4:30 varje organ för att hinna till jobbet som börjar halv 6. Sedan har jag jobbat fram till ca 11-12 varje dag och jag är så sliten. Både idag och igår så kom jag hem och har sovit böra resterande del av mina dagar... Kul helg! Nej men min kusin bodde hos oss hela helgen så det har också varit super mysigt. Så i fredags när det var 30 grader solade vi och badade hela dagen! Imorgon så är det ju röd dag och alla skolor är lediga. Men min klass åker på klassresa så det ska bli super skoj. Vi är borta 3 dagar och vi ska sova på Gothia Towers, mys! Vi ska även gå på Liseberg, åka gokart, spela laserdon, shoppa, äta på mysiga restoranger och bara umgås nu dessa sista dagar tillsammans! Sedan kommer vi hem på onsdagskväll och sedan är det niornasmiddag på torsdag och sen är det faktiskt skolavslutning på Fredag... Så jäkla sjukt hur tiden kan gå så fort!

Love, ebba!

SPEXFOTO

Svea, idomin, brunkräm, snebena, puschup, "cat-makeup".. Ja vad kan de betyda?

Hej på er, jag hoppas att ni mår bra. Jag mår super!

Idag så hade vi det årliga spexfotot som alla åk 9 har på min skola, och vilken succe det blev! Som ni kasnke har listat ut ifrån bildrna så är vi fjortisar.. Haha syns det? Nej men vi gick verkligen "all in" och sminkade, fixade och kläde oss till 110% och hur kul var det inte! Både killar och tjejer ansträngde sig och det blev verkligen ett super bra resulstat - tack världens bästa klass!

"inte ens silvertejp kan fixa oss"

Love, ebba!

GREEN MELLIS

Dagens mellanmål var en surdeg smörgås med avokado, en grön smoothie gjord på spenat, kiwi, avokado, mynta och äpple och sedan lite röda gubbar!

Love, ebba!

FRISÖREN

Hela 20cm klipptes bort häromdagen och oj vad nöjd ja blev. Mitt hår är ju fortfarande väldigt långt men nu är det istället friskare, fräschare och mycket tjockare. Perfekt med en uppfräschning till sommaren!

Tack Sofia för hjälpen - du är bäst!

Love, ebba!

SOVMORGON

Godmorgon!

Idag så börjar jag klockan 10, hur skönt som helst! Så nu innan skolan ska jag och mamma in till stan och fotografera lite Outfitsbilder. Sedan blir det iväg till skolan!

Love, ebba!