ebbauhlin

Kategori: ALLMÄNT

25 GRADER

Sommaren verkligen levererar nu i början, jag hoppas och ber att det håller i sig nu länge länge länge !!

Love, ebba!

ICE COFFÉ

Morning!

Måndagen är här och det är alltså första riktiga sommarlovs dagen! Jag vaknade strax innan 9 och då åt jag frukost ute på altanen vid poolen med familjen, mys! Jag hade inte direkt någon mataptit så jag drack istället en iskaffe, mums! Nu är klockan 10 och jag ska gå ut och lägga mig i en solstol och pressa så jag får lite färg, jag kommer nog ta hjälp ifrån oljan också.. Vi hör senare under dagen!

Love, ebba!

SOMMARLOV

Hej på er allesammans!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering under veckan. Men det är för att jag har haft det fullt upp att göra sedan förra söndagen. Men iallafall strunt i det. Nu har jag äntligen blivit klar med grundskolan och hur skönt är inte det? Jag kan säga er att känslan man hade under avslutningen var oslagbar. Det var 100% lycka men ändå samtidigt väldigt mycket sorg. För tyvärr så finns ju inte min klass kvar längre och det svider lite i hjärtat när man tänker på att vi aldrig mer kommer att sitta i samma klassrum tillsammans... Men även fast det är ledsamt så var det ändå på nått vis dags för att säga adjö och gå skilda vägar. Vi kommer iallafall minnas varandra och det är ju huvudsaken. Men kvällen innan skolavslutningen så hade vi den årliga middagen och vilken succé det blev. Det var god mat, massa skratt och sjukt mycket dans så fötterna var helt förstörda efter man hoppat i 10cm klackar hela kvällen. Innan middagen träffades vi lite tjejer och fixade oss tillsammans så det var super mysigt! Även kvällen efter skolavslutningen så var mina favvis tjejer över på lite middag och myskväll. Igår var det Lördag och det stod studenter på schemat. I år så var vi på 2st och det var väldigt skoj. Båda var i närheten där vi bor så det hade också sina fördelar. På studenternas mottagningar så bjöds det på champagne, god mat, trevligt sällskap mm. Så idag är man väldigt trött. 

Nu när det är sommarlov så kommer jag att ta bloggen i första hand och jag ska försöka så det kommer ut minst 2 inlägg om dagen. Men jag hoppas på mer förstås. Så ifall ni har några förslag eller idéer så får ni jätte gärna lämna det i kommentarsfältet här nedan,

Love, ebba!